Menu
EUR
Veiligheid en gemak: De slimme deurbel voor thuis.

Veiligheid en gemak: De slimme deurbel voor thuis.

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

De deurbel die meer doet dan “ding dong”

Vast voor iedereen een bekend probleem. Ik ben net boven als de bezorger een pakketje komt brengen of ik zit in de tuin en hoor de bel niet. Wellicht had je eraan gedacht om een briefje op de deur te plakken in de hoop dat het goed komt. Gelukkig is dit niet meer nodig.

 

Met de Ring deurbel gaan je telefoon(s) tablet(s) (Android en iOS) of je MAC of PC over. Waar je dus bent, thuis, in de tuin, op zolder of op kantoor. Je kunt altijd zien wie ervoor je deur staat en…… als extra kun je ook met de persoon praten.

Wil je liever gewoon alleen gewaarschuwd worden? Geen probleem. Koppel de Ring aan je Philips Hue lampen en laat ze knipperen in de kleur die jij wilt of koop de additionele “ding dong” op 220v voor in het stopcontact. Zo weet je direct, zonder dat je naar je telefoon moet rijken dat er iemand aan de deur staat. Ook wanneer je slechthorend bent, of een baby die nog veel mag slapen en die je natuurlijk niet onnodig wakker wilt maken, is de koppeling met Philips Hue lampen natuurlijk de perfecte oplossing. Op deze manier zie  je dat er iemand voor de deur staat.

 

Veiligheid, heb ik nog een beveiligingscamera nodig?

Helaas gebeurt het dat er ongenodigde mensen aan de deur staan met niet altijd de beste bedoelingen. Met deze deurbel kun je ze te woord staan zonder daadwerkelijk de deur open te hoeven doen. Dat is natuurlijk wel zo veilig! Je kan dan zeggen dat je niet geïnteresseerd bent of instructies geven aan de postbode. Bijvoorbeeld wil je het pakketje achter onder de veranda leggen of afgeven op nummer 5. Bovendien  is met behulp van Night Vison en de fisheye camera verstoppen bijna onmogelijk en zie je altijd wie ervoor de deur staat. 

Nog niet overtuigd? Het mooie van deze deurbel is dat er ook bewegingsdetectie met afstandsmeting op zit en live view. Je kunt de deurbel dus zo instellen dat de persoon niet eens hoeft aan te bellen om hem te zien. We weten dat een dief meestal aanbelt om te checken of je thuis bent, maar wat als hij dat niet doet? Twijfel je want je hoort geluid? Gebruik dan live view of kijk je beelden terug op de website van Ring.

Let op: voor het terugkijken heb je een additioneel abonnement nodig. Natuurlijk is de camera niet alleen voor de voordeur, maar plaats er ook eentje bij de poort of de achterdeur en weet altijd wie er bij je aan de deur staat.

 

Een juiste plaatsing is natuurlijk belangrijk en mocht je dit niet zelf willen doen, dan doen wij van Omnimatic het graag voor je. Bekijk hier onze Ring video deurbel installatiemogelijkheden.

 

Een video van de Ring Deurbel is er natuurlijk ook:


Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!