Menu
EUR
Smart home, het gemak, de mogelijkheden

Smart home, het gemak, de mogelijkheden

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0
Zo wordt jouw huis een stuk slimmer en comfortabeler
Stel je voor: je komt na een lange werkdag thuis. Zodra je bij je voordeur in de buurt komt, springt er een lampje aan. Dat is fijn! Zo hoef je niet in het donker en de kou op zoek naar je sleutels. Je stapt je hal binnen en ook hier gaat het licht automatisch aan. Je trekt je jas en schoenen uit en stapt de woonkamer binnen. Het is hier een aangename temperatuur en de kamer is net gestofzuigd. Je gaat op de bank zitten en zet eenvoudig een muziekje aan. Tijd om te ontspannen!

Lijkt deze situatie jou ook wel wat? Dan hebben we goed nieuws. Door het gebruik van huis automatisering kan dit de werkelijkheid worden. Slimme producten kunnen jou ontzorgen en voorzien van veel extra gemak in en rondom je huis. We snappen dat er tegenwoordig zoveel verschillende producten op de markt zijn, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom maakt Omnimatic je graag wegwijs in de wereld van de huis automatisering. Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op.

Slimme verlichting


Heb jij ook wel eens dat je onderweg naar je werk bent en je je opeens bedenkt dat je vergeten bent om de lampen uit te doen? Geen heel groot probleem natuurlijk, maar toch zonde van de energie. Door je huis slim te verlichten, is dit eenvoudig op te lossen. Als je bijvoorbeeld Philips Hue lampen in je huis hebt hangen, kun je ook vanaf afstand de verlichting en het verlichtingsniveau in je woning beheren. Dat is niet alleen handig als je vergeten bent om een lampje uit te doen, maar kan ook zeker helpen bij de beveiliging van je huis. Een goed verlicht huis is immers een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers. Met slimme verlichting van Philips Hue kun je er zelfs voor kiezen om de lampen zo te programmeren dat het lijkt alsof er iemand door het huis heenloopt en de lampen aan of uit doet. Als je ook nog voor slimme lampen in je tuin kiest, worden ongewenste gasten al nog eerder afgeschrikt. Daarnaast is het ook wel erg prettig om zelf niet in een donkere tuin naar je sleutels te moeten zoeken of in een compleet donkere woning thuis te komen. Als je advies nodig hebt over slimme verlichting, ben je bij Omnimatic aan het juiste adres.

Beveilig je huis goed


Niet alleen slimme verlichting draagt bij aan de beveiliging van je huis. Er zijn nog veel meer opties voor het slim beveiligen van je woning. Kies bijvoorbeeld voor een Ring video deurbel. Zo kun je ook als je niet thuis bent communiceren met wie er voor jouw deur staat. Dat kan handig als er opeens onverwachts bezoek op de stoep staat, terwijl je zelf niet thuis bent. Of als de pakketbezorger met dat felbegeerde pakketje voor de deur staat. Met de Ring deurbel vertel je dan eenvoudig dat hij het pakketje bij de achterdeur, of bij de buren, achter mag laten. Zo heb je altijd alle controle over jouw woning, zelfs als je er niet bent.

Geniet van meer comfort en gemak


Slimme producten kunnen je dus meer controle geven over jouw woning, maar ze dragen ook zeker bij aan het wooncomfort dat je zult ervaren. Niet alleen kom je binnen in een goed verlichte woning, maar het is ook mogelijk om met een Tado thermostaat altijd overal in huis de perfecte temperatuur te hebben. Installeer in elke kamer een slimme radiatorknop van Tado en stel per ruimte de juiste temperatuur in. Je beheert de temperatuur met je smartphone, dus je kunt er ook voor zorgen dat de woonkamer lekker warm is als je thuiskomt, zonder dat de verwarming de rest van de dag aan hoeft te staan. Zo bespaar je flink wat energie. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook nog eens voor het milieu.

geniet van comfort en gemak

Zonder moeite een schone kamer en gemaaide tuin


Stofzuigen en grasmaaien zijn over het algemeen niet de taken waar je veel zin in hebt. Gelukkig zijn er ook slimme apparaten die deze vervelende huishoudelijke taken van je overnemen. Kies voor een Robomow robotgrasmaaier en geniet van een prachtig gemaaid gazon, zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen. En in huis worden de kamer goed schoongehouden door een Neato robotstofzuiger. De Robomow en Neato zijn zo geprogrammeerd dat ze zelfs de lastige plekjes en hoekjes weten te bereiken. Zo kun jij je tijd gebruiken voor dingen die veel leuker en belangrijker zijn.

Altijd een lekker muziekje


Ben jij een muziekliefhebber? Dan weet je dat je niet altijd in elke kamer zin hebt in dezelfde muziek. En ook je humeur kan flink van invloed op je muziekkeuze zijn. Installeer een Sonos geluidssysteem en je kunt genieten van welke muziek je maar wilt, waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt. Met een Sonos multi-room geluidssysteem kun je in verschillende ruimtes van je huis eenvoudig muziek aan- en weer uitzetten. Heb je wat advies nodig over welke speakers voor jou goed zijn? Neem dan contact op met Omnimatic en maak gebruik van de Sonos luisterservice. Zo kun je in je eigen woning ervaren hoe de speakers klinken. Dat maakt jouw keuze een stuk eenvoudiger. Heb je vervolgens hulp nodig bij de installatie van deze of andere slimme producten? Maak dan gebruik van de installatiehulp van Omnimatic. Zo kun je zonder zorgen gaan genieten van je nieuwe slimme huis.

Zoveel mensen, zoveel wensen


We snappen dat er tegenwoordig zoveel verschillende slimme producten zijn, dat het lastig is om te kiezen. Daar helpen we je dus graag bij. Niet alleen bij de keuze voor de juiste producten staan we voor je klaar, ook ontzorgen we je verder graag. Zo zorgen we met onze installatiehulp voor de volledige installatie van jouw verlichting, robotmaaier of geluidssysteem. Zo kun jij de handleidingen aan de kant laten liggen en kun je direct gaan genieten van je nieuwe product. Heb je interesse in meerdere producten, zodat je jouw woning helemaal kunt optimaliseren? Neem dan ook zeker eens contact met ons op voor een offerte. Samen zoeken we de beste producten voor je uit en helpen we je daar waar nodig met het installeren. Zo zorgen we ervoor dat jouw leven echt een beetje makkelijker wordt.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!