Menu
EUR
Gelekt: informatie over de nieuwe Sonos Move

Gelekt: informatie over de nieuwe Sonos Move

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1
De Duitse website Winfuture.de, die eigenlijk gespecialiseerd is in Windows heeft vandaag informatie op het internet gelekt over de nieuwste Sonos speaker die waarschijnlijk de Sonos Move gaat heten.
 

Wifi & Bluetooth

 
De Sonos Move gaat de eerste Sonos luidspreker zijn met geïntegreerde bluetooth ondersteuning. Je kunt hier zien, dat de Sonos Move, zoals de naam al zegt, flexibel is voor wat betreft het plaatsen en dus overal in huis, en daar buiten te gebruiken is.
 
 
Het formaat van de speaker zal waarschijnlijk iets groter worden als de Sonos One. De reden hiervoor is dat de nieuwe speaker uitgerust wordt met accu en bluetooth. Hierdoor kan de luidspreker binnenshuis gebruikt worden als iedere andere Sonos product. Neem je de luidspreker mee naar buiten dan kun je hem via bluetooth bedienen.
 

Neem muziek mee van binnen naar buiten

 
Zoals je op afbeeldingen kunt zien, is de Sonos Move optisch gezien vergelijkbaar met het design van de andere speakers. De speaker is voorzien van 6 microfoons voor bediening via spraakassistenten. De bediening voor volume en play/pauze is vergelijkbaar met de Sonos One en Sonos Beam. De leds geven de verbindingsstatus en het laadniveau aan.
 
 
Wat opvalt in de afbeeldingen is dat de Sonos Move voorzien is van twee laadcontacten waarmee de Sonos Move in zijn laadstation geladen kan worden. Om de speaker ook onderweg te kunnen gebruiken is deze ook voorzien van een USB C poort om op te kunnen laden.
 
 
Om de Sonos Move goed de kunnen meenemen zit er aan de achterkant iets wat lijkt op een handvat. Wanneer je de Sonos Move gebruikt via bluetooth zal dit waarschijnlijk niet kunnen via de Sonos app maar via de muziekspeler van je telefoon, tablet of laptop. Ook is het zeer waarschijnlijk  dat spraak assistentie via bluetooth voorlopig nog niet beschikbaar zullen zijn .
 
Levertijd, kleuren en prijs zijn nog niet bekend.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!