Menu
EUR
De Robomow Winterstalling, de all-inclusive service voor jouw Robomow.

De Robomow Winterstalling, de all-inclusive service voor jouw Robomow.

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

Het afgelopen jaar heeft je Robomow weer vele rondes mogen rijden over jouw grasveld. Nu komt de winter eraan en is het wijsheid om de robotgrasmaaier naar binnen te halen. Wanneer de bodemtemperatuur onder de 12° C komt zal het gras ophouden te groeien. Het is dan verstandig om je Robotmaaier naar binnen te verplaatsen omdat ook electronika en accu’s gevoelig zijn voor kou.

 

Geen omkijken tijdens de winter

Wij zijn van mening dat je niet voor niets eigenaar bent van een robot grasmaaier. Je houdt van gemak en wil tijd over hebben voor andere zaken in je privé leven. Wij spelen hier natuurlijk graag op in. Dit doen wij door aan het eind van het seizoen, afhankelijk van het weer ergens in oktober of november, je robotgrasmaaier op te komen halen. Wanneer de robotmaaier bij ons op kantoor komt zal deze grondig schoon gemaakt worden.

 

Schoon en nieuwe software 

Na een jaar volledig seizoen grasmaaien heb je als het goed is een aantal keren je Robotgrasmaaier schoongemaakt zoals in de handleiding is uitgelegd ;-). Wanneer je dit niet hebt gedaan, zullen wij dit tijdens deze winterstalling alsnog doen. Na het verwijderen van het mes, zullen wij de gehele machine grondig schoonmaken.

 

Gedurende het jaar worden er software verbeteringen doorgevoerd door de fabrikant; deze komen echter niet vanzelf op jouw robotmaaier. Als deel van deze service zullen wij de nieuwste software in het voorjaar installeren op jouw specifieke grasmaaier.

 

Moet het mes van je Robomow vervangen worden?

Wij vervangen preventief alle messen van de Robotmaaiers die bij ons in de winterstalling staan. De messen van Robomow kunnen namelijk niet geslepen worden; het allerbelangrijkste onderdeel, het mes, moet dus altijd in topstaat zijn.

 

 blog robomow frisse start seizoen 2018

 

Fris het voorjaar in

Worden de blaadjes aan de bomen weer groen, is de bodemtemperatuur weer enkele weken boven de 12° C, dan nemen wij contact met je op. We zullen een afspraak met je inplannen om de Robotmaaier op korte termijn weer bij je terug te plaatsen.

 

Tijdens het terug plaatsen van de Robotmaaier zullen wij een aantal tests uitvoeren om er zeker van te zijn dat je grasmaaier weer in topconditie aan het seizoen kan beginnen. Op deze manier weet jij zeker dat je het meeste uit je grasmaaier haalt.

 

Deze service brengt natuurlijk kosten met zich mee. Deze zijn afhankelijk van welke Robotmaaier je hebt. Hieronder kun je de verschillende prijzen zien per type.

 

 

Deze prijzen zijn gebaseerd op de tijd die we bezig zijn met onderhoud aan de machine, soort mes dat vervangen moet worden en het aantal messen dat vervangen dient te worden. De kosten van deze messen zitten reeds in de prijs verwerkt.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!