Menu
EUR
Een echte slimme lamp, de Model F

Een echte slimme lamp, de Model F

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Model F

De unieke directionele verlichting en ingebouwde artificial intelligence geven jou de perfecte verlichting voor iedere situatie.
Deze lamp is beschikbaar in 3 kleuren; wit, grijs en zwart. De perfecte combinatie van modern design en vooruitstrevende technologie.

exploit luke roberts light

Oneindig veel mogelijkheden

Flexibiliteit is de kern van een slimme lamp. De Model F geeft je volledige controle over je verlichting. Teken een spots op je schilderij aan de muur en verlicht je leeshoek op hetzelfde moment.

Het gepatenteerde optische lens systeem werkt samen met geavanceerde elektronica. Die je hierdoor de mogelijkheid geeft om het licht dynamisch te verplaatsen.

Je kunt kiezen tussen het verlichten met enkele of meerdere spots. Ook kun je volledige ruimtes of kamers verlichten met verschillende lichtsterktes. Dit allemaal vanuit één lichtbron. Hierbij kun je denken aan het verlichten van de aanrecht in de keuken, de eetkamertafel en bijvoorbeeld een schilderij aan de muur, dit allemaal zodat je de perfecte sfeer creëert voor een romantisch diner.

luke roberts up en downlight

 

Paint-Your-Light

De app is gebaseerd op intuïtieve aanrakingen van het scherm om zo het licht in de ruimte te plaatsen. Dit doe je door de kleur te kiezen en je licht in de gewenste richting te tekenen. Hoe meer je op één plek tekent, hoe helderder het licht wordt.
Verplaats het licht in de ruimte, plaats het waar de verlichting nodig is. De 300 LEDs geven tot maximaal 4000 lumen aan verlichting. Kies voor deze verlichting in de wittinten tussen de kleuren 2700 tot 4000 kelvin (van warm gelig licht tot koel wit licht).

blog teken je licht model f

De kwaliteit van het licht is gebaseerd op 5 verschillende type LED lampen om zo het optimale licht spectrum te hebben voor de verlichting naar beneden. Breng kleur in je leven door te kleurenring in de bovenkant van de lamp. Dit door een palet van 16 miljoen kleuren welke in 360° naar boven worden weergegeven.

Zo slim dat het past bij iedere oude schakelaar.

Je hebt dus geen slimme schakelaar of een geavanceerd domotica systeem nodig om tussen de scènes te kunnen wisselen. Eenvoudig de aan uit schakelaar bedienen om zo door de scènes heen te gaan. Er is dus ook geen extra hub nodig om deze lamp te kunnen bedienen.

Artificiële intelligente algoritmen zijn in de lamp ingebouwd en kunnen leren van je verlichting instellingen en data van de sensoren in de lamp.

De App beschikt over slimmigheden.

De lamp kan niet alleen door middel van de App aangestuurd worden maar kan ook aan/uit geschakeld worden door middel van timers, beveiliging en toegangscontrole (pincode zodat alleen jij de lamp in kan stellen).

Er zijn meerdere mogelijkheden om de lamp te bedienen via slimme systemen. Je kunt bijvoorbeeld je Model F met je Amazon Alexa verbinden, Google assistant of Siri. De officiële koppeling met Homekit staat gepland voor het midden van 2020. Dit kan door de regelmatige software updates die je zelf kunt pushen naar je lamp.

verlichting slaapkamer

Privacy is prioriteit

Er is geen verbinding met wifi nodig, geen enkele data vanuit de lamp wordt in de cloud opgeslagen. Dit om je maximale privacy te waarborgen.

Specificaties

Verlichting
 • Tot 4000 Lumen downlight (gerichte leds naar beneden)
 • Tot 1400 Lumen uplight (indirecte verlichting naar boven)
 • Kleur temperatuur 2.700 - 4.000 Kelvin
 • Hoge kwaliteit wit licht light CRI>95

Afmetingen

Connectiviteit
 • Afmeting lamp ∅30 x 8 cm
 • Afmeting plafond bevestigingsplaat ∅16,5 x 3,7 cm
 • Lengte meegeleverd bekabeling 20 cm - 1,2 m
 • Gewicht inclusief plafond bevestigingsplaat 3,2 kg
 • Enkel voor gebruik in huis
 • Bluetooth® 4.2 LE
 • Stroomtoevoer voor Europa 230VAC / 50Hz
 • Verbruik, maximaal 75W (bij gebruik van gekleurd licht en maximale lichtsterkte) Werkt mettraditionele aan en uit schakelaars (niet met dimmers)

Certificering

 • Energy label klasse: A

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!