Menu
EUR
Ervaar de Sonos Luisterservice...

Ervaar de Sonos Luisterservice...

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

Wij bieden echte beleving bij je thuis!

Stel, je wilt een Sonos streaming audio systeem. Je hebt in gedachten dat je in de woonkamer een Playbar onder je tv wilt hebben voor de ultieme filmbeleving. Ook wil je lekker naar muziek kunnen luisteren in je woon- of eetkamer en wellicht wil je een speaker op de badkamer, kinderkamer of in de tuin. Nu komt het moeilijkste.

 

- Welke speaker heb je nodig?

- Hoe zou deze klinken op die plek?

- Heb ik aan één voldoende of heb ik er twee nodig?

- Hoe installeer ik het? Wifi, Boost...?

Als deze vragen beantwoorden wij in één keer met onze lusterservice. Er is namelijk maar één plek waar je kan horen hoe het klinkt en dat is bij jou thuis. Geen super ideale opstelling in een showroom of vanaf papier, nee gewoon bij jou thuis met alle obstakels en plaatsingsproblemen.

 

playbar luisterservice plaatsing onder tv

 

Hoe gaat het in zijn werk? Eigenlijk heel simpel en het is nog gratis ook!

Je belt ons op om een afspraak te maken. Wij stellen je dan een aantal vragen om een idee te krijgen van wat je zoekt en plannen direct samen een afspraak in. Moet je hiervoor een vrije dag nemen? Nee hoor. Wij komen ook in de avond of in het weekend bij je thuis.

 

Dan is de dag er dat wij bij je langskomen. Onze expert komt met onze demo spullen naar je toe. Binnen 15 minuten kan je al de verschillende producten zien, voelen en beluisteren. Samen loop je de verschillen door plaats je de speakers op diverse plekken, luister je en kies je de best passende kleur en speaker. Het resultaat is dat je nu precies weet hoe je je huis kunt vullen met puur, kraakhelder geluid. 
 
De laatste stap is aan te geven wat je wilt hebben en wij zorgen dat deze speakers geplaatste worden. Uiteraard leggen wij uit hoe het werkt en helpen je bij het toevoegen van muziekdiensten als een Spotify, Apple Music of Deezer.
  

luisterservice play:1 plaatsing op boekenplank

 

* Onze expert adviseert ook over accessoires zoals speaker standaards of muurbeugels. Soms moet je boren om een muurbeugel goed te bevestigen. Dit is niet inbegrepen bij de service. 

 

play 3 en sub luisterservice sonos plaatsing op de grond

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!