Menu
EUR
Hoe gebruik jij je draagbare Sonos?

Hoe gebruik jij je draagbare Sonos?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Draagbaar geluid, jouw muziek overal waar jij wil.

Zowel de Sonos Roam als de Sonos Move (hierna genoemd Roam en Move) zijn allebei voorzien van een batterij wat er voor zorgt dat je de speakers mee kunt nemen naar plekken waar geen stroompunt voor handen is. Of het hier nu gaat om je tuin, het strand, je vakantiehuis of een festival.

Wanneer je in je tuin of vakantiehuis bent heb je vaak het voordeel dat je draadloos internet beschikbaar hebt en je dus via je WiFi en je Sonos App naar je favoriete playlist of radiozenders kan luisteren. 

Wanneer je op het strand of festival bent, is dit natuurlijk lastig. Hier heb je niet je eigen WiFi beschikbaar en je Sonos op een publieke WiFi aanmelden is onverstandig. 

Daarom heeft Sonos op deze twee speakers gekozen voor Bluetooth. Deze draadloze verbinding zorgt er voor dat je wanneer je je in de omgeving van de speaker bent je via bijvoorbeeld Spotify, Deezer of Apple Music, muziek kan afspelen. Lekker gemakkelijk en geheel draadloos.

Onderweg kan er van alles gebeuren

Het voordeel van de Move en Roam is dat beide speakers geschikt zijn tegen een val of stoot De Roam heeft zelfs een rating van IP67 (waterdicht) de Move IP56 en is bestand tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout spatwater, uv-straling en extreme warmte en kou maar is niet waterdicht.

Sonos Roam water

Neem je de speaker mee en zou er dus onverhoopt een onveilige situatie ontstaan voor veel andere speakers dan zullen deze speakers tegen dat extra stootje kunnen. Handig als je op reis bent. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!