Menu
EUR
Minut, het Slimme "Privacy vriendelijke" alarmsysteem

Minut, het Slimme "Privacy vriendelijke" alarmsysteem

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Het alarmsysteem dat slim en eenvoudig is.

Het alles in één smart home alarm dat gemakkelijk is om te installeren. Vol van sensoren die je direct kunnen waarschuwen bij verschillende bedreigingen bij je thuis.

Thuis is thuis, daar waar de liefde, het leven en de geheimen zijn.

Thuis mag je relaxen, krijg je de kans om jezelf even in de pauze stand te zetten. Hoe fijn is het dat wanneer je onderweg bent, je toch weet dat je veilige haven goed wordt beschermd. De Minut houdt rekening met je privacy en is dus niet voorzien van een camera. De Minut kan door sensoren aanwezigheid van verschillende zaken in de ruimte observeren. Dit door bijvoorbeeld het meten van luchtdruk en temperatuur. 

Eigenschappen - Zo vormgegeven dat dit systeem zo min mogelijk op valt. De combinatie van gepatenteerde technologie en de kleine vorm zorgen voor een vertrouwd en veilig gevoel, maar dan zonder de aanwezigheid van meerdere apparaten en camerasystemen.

Bewegingsdetectie - De Minut houdt je omgeving in de gaten en legt het aantal bewegingen dat plaatsvindt vast. 

Temperatuur monitoring - De Minut registreert de temperatuur.

Alarmherkenning - Gaat er in je huis of kantoor een ander alarm af, dan zal de Minut dit herkennen en je een melding geven.

Eenvoudig zelf te installeren - In minder dan 5 minuten kun je de Minut installeren. Je doet dit door het meegeleverde magneetplaatje tegen het plafond te plakken (de tape om te bevestiging zit al op dit plaatje) of met 1 enkele schroef in het plafond vast te zetten.

Geen camera’s - Je privacy is het belangrijkste in je huis. Door de afwezigheid van een camera kan er ook niemand onbedoeld bij je binnen kijken. 

Mobiele berichten bij bedreigingen - Krijg direct op afstand mobiele berichten als er bedreigingen worden gesignaleerd door de Minut.

Beveiliging voor mensen die iets anders willen - De rest van de markt is bezig met wifi verbonden camera’s en ingewikkelde systemen bestaande uit sensoren, een kastje waar je de code op invoert en bijvoorbeeld bewegingssensoren.

De Minut bestaat uit 1 onderdeel, dat eenvoudig gemonteerd kan worden door iemand zonder kennis van installeren. Het instellen is heel intuïtief en de app loodst je door alle instellingen heen.

Er zijn geen camera’s nodig en de Minut borgt je volledig privacy.

Behoefte aan sociale controle? Kies dan voor Minut Plus

Bij Minut plus kun je gebruik maken van je vrienden om op je huis te letten. Als er iets gebeurt en je bent niet in de buurt dan kan de Minut snel assistentie zoeken bij je netwerk van vrienden zodat zij een kijkje kunnen nemen mocht dit nodig zijn.

Deze service kun je alleen te gebruiken wanneer je het Plus abonnement afsluit (wat alleen kan via de website van Minut rechtstreeks). Dit kan door via de hierboven staande link in te loggen. Ook kun je via dit plus abonnement meerdere huizen toevoegen, dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld huizen verhuurt via AirBnB of een vakantiehuis hebt en daar ook een alarm wil hebben. 

Een gezond huis is een prettig huis om in te wonen.

Nu je met de Minut weet dat je huis veilig is, is het ook prettig om te weten dat het een gezonde omgeving is om in te wonen. De Minut houdt de temperatuur, luchtvochtigheid en geluidsniveaus in de gaten om je zo inzicht te geven in een woonomgeving, die goed is voor jou.

De Minut is een systeem dat werkt zonder een Hub. De door de app aangestuurde apparaten werken samen om een perfect en passend veiligheidssysteem te creëren. Wij adviseren je de Minut te installeren in de gang bij binnenkomst (voordeur of achterdeur); daarna kun je eenvoudig extra Minuts toevoegen in bijvoorbeeld de keuken, woonkamer, eetkamer of slaapkamer.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!