Menu
EUR
Moet ik zelf mijn robotgrasmaaier installeren. Of laat ik het Omnimatic doen?

Moet ik zelf mijn robotgrasmaaier installeren. Of laat ik het Omnimatic doen?

Door: Bas Driessen Reacties: 0

Wil je niet zelf installeren? Wij doen het graag voor je. Met de vaste prijzen per type sta je niet voor verrassingen en kun je snel genieten van een mooi grasveld. Wat doen wij bij de installatie? Het plaatsen van de basis en het leggen van de draad rondom je grasveld en obstakels. Meerdere zones? Ook die richten wij in. Let hierbij wel op dat niet alles mogelijk is. Moet de grasmaaier bijvoorbeeld oversteken van zones over een verharding of door een poort? Dan zijn die aanpassingen uiteraard niet inclusief.

Zowel Segway als Robomow hebben ieder hun eigen voordelen. De Segway Navimow kenmerkt zich door het werken zonder de perimeterdraad en op basis van GPS. De robomow werkt op basis van perimeterdraad.

Wij leggen uit hoe het werkt

De app installeren doen wij voor jou en je krijgt van ons uitleg hoe deze te gebruiken. Uiteraard stellen wij in overleg een planning in zodat je vooral kunt genieten van je tuin.  

Nieuwe tuin aanleggen, neem de robotgrasmaaier mee in je planning

Pas je je tuin aan of wil je onderhoud laten uitvoeren aan je robotmaaier? Geen probleem. Neem contact met ons op om samen te bespreken wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!