Menu
EUR
Neato D8 Intelligente Robotstofzuiger

Neato D8 Intelligente Robotstofzuiger

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Intelligente robotstofzuigers van Neato zijn erop gericht het dagelijks leven eenvoudiger te maken

Hierdoor zijn zaken als kwaliteitscontrole en het oplossen van bijvoorbeeld bugs van groot belang. Producten worden steeds verder door ontwikkelend en beschikken over unieke eigenschappen als intelligent zuigen (in banen door de kamer) en bijvoorbeeld de softwarematige "no-go"lines".

De Neato D9 en D10 zijn momenteel nog niet verkrijgbaar in Europa en komen waarschijnlijk in de zomer van 2021 op de markt.

Wil je meer weten over de huidige cash back actie, klik dan hier... Deze loopt tot 11 juli 2021

Door de 15 jaar ervaring van Neato in deze branche gecombineerd met feedback van de klant en de nieuwste innovaties in robotica en AI-technologie en kunnen niet wachten deze prachtige nieuwe producten (onze beste ooit) aan de wereld te laten zien. Het ontwerp en de technologie van de nieuwste reeks intelligente robotstofzuigers van Neato zijn uniek met een premium gebruikerservaring en een nieuwe MyNeato-app, wat onze commitment aangeeft om het dagelijks leven eenvoudiger te maken via robotica,” zegt Thomas Nedder, CEO van Neato.

De nieuwe robotstofzuigers van Neato hebben de beste bouwkwaliteit en gebruikerservaring, terwijl het eerste D-vormige ontwerp in de branche goed wordt benut. Met een Neato kunnen nu nog beter hoeken en randen voor een completere reiniging worden bereikt met behulp van de breedste borstel en grootste stof-opvangbak op de markt. Het instellen van een Neato is nog nooit zo gemakkelijk geweest met een Bluetooth-verbinding naar Wi-Fi en een gestroomlijnd proces in zes stappen in onze nieuwste MyNeato-app (de kortste installatie procedure in de branche), zodat meteen kan worden begonnen met reinigen.

Neato D10

Met een gebruikstijd van maximaal 150 minuten, een True HEPA-filter voor het verwijderen van tot wel 99,97% allergenen zo klein als 0,3 micron en de nieuwste LaserSmartTM LIDAR-gebaseerde technologie, levert de Neato D10 ultra hoge prestaties voor de ultieme reiniging.

Neato D9

De Neato D9 knapt al het vuile werk voor u op. Met een ultra-performant HEPA-filter dat 99,5% stof en allergenen verwijdert, een gebruikstijd van maximaal 120 minuten en de kenmerkende LaserSmartTM technologie van Neato, reinigt de stofzuiger wanneer en waar u maar wilt, zelfs in het donker.

Neato D8

De Neato D8 beschikt over de kenmerkende kwaliteit en technologie (de eerste in de branche) die u verwacht van Neato (zoals de grootste stofopvangbak, extra brede borstel en de nieuwste LaserSmartTM technologie) gekoppeld aan een betere gebruikerservaring, een gebruikstijd van maximaal 90 minuten en verbeterde reinigingseffectiviteit.

Over Neato

Neato Robotics ontwerpt intelligente robotstofzuigers voor thuisgebruik om het leven van mensen te verbeteren en echte problemen op te lossen. Neato zet zich in om een gepersonaliseerde reinigingservaring te ontwikkelen, met als garantie dat robotstofzuigers zich ontwikkelen met en aanpassen aan de klant. Neato stimuleert innovatie met intelligente LaserSmartTM LIDAR-gebaseerde navigatie, mapping, slimme thuisconnectiviteit en superieure reinigingstechnologieën.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!