Menu
EUR
Robomow, jouw Robotgrasmaaier?

Robomow, jouw Robotgrasmaaier?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Robomow, de fabrikant die alleen maar Robotmaaiers maakt.

Robomow is een specialist, zij maken namelijk alleen maar Robotgrasmaaiers zijn ze volledig gefocust op het leveren van een goed product met daarbij behorende diensten en services.

 

Door de overname van MTD (ook eigenaar van onder andere Wolf Garten en Cub Cadet) in 2017 (één van ’s werelds grootste leveranciers op het gebied van tuin machines) heeft Robomow de beschikking over nog meer kennis en productie capaciteiten en kan dus nog betere producten leveren met bijbehorende ondersteuning.

 

Robomow Robotgrasmaaiers zijn gemakkelijk

Wanneer de grasmaaier op een juiste manier is geïnstalleerd heb je hier in principe geen omkijken meer naar. Het is belangrijk dat de machine 1 keer per maand aan de onderkant schoongemaakt wordt (dit voorkomt dat het mes vastloopt), bij het veelvuldig uitrijden van de maaier is het van belang het mes 1x per jaar te vernieuwen. Het enige wat jij daarnaast nog kunt doen is genieten van heerlijk gemaaid gras.

 

robomow rx in tuin blog waarom rx

 

Innovatief

Robomow is al ruim 20 jaar bezig met het maken van robotgrasmaaiers. De eerste robotgrasmaaier werd in 1995 op de markt gebracht en tot op de dag van vandaag blijven ze innoveren. ‘’Als we een maaier, een eigenschap of een functie kunnen verbeteren, kunt u erop rekenen dat wij het meteen doen!’’ Aldus Robomow

 

robomow rc klimt omhoog

 

Omnimatic, de specialist in Robomow

Als bedrijf zijnde is omnimatic.nl gespecialiseerd in het leveren, verkopen en installeren van Robomow robotgrasmaaiers. Wil je ontzorgd worden, laat dan de Installatie volledig door ons regelen. Alles wordt op de juiste manier aangesloten, en voordat de monteur weer vertrekt wordt de App samen met jou ingesteld en uitgelegd. Er wordt een testronde gereden zodat zowel jij als wij er zeker van zijn dat alles naar behoren werkt, daarna hoef jij alleen nog maar te genieten van een mooie grasmat en.

 

Als er problemen optreden zijn wij snel ter plaatse. Van het detecteren van een kapotte draad tot en met de winterstalling, wij lossen het voor je op. 

Is het maai seizoen afgelopen? Dan halen we tegen betaling jouw grasmaaier op voor de winterstalling, deze krijgt dan meteen een onderhoudsbeurt, nieuw mes en nieuwe software zodat er in het voorjaar weer fris aan een nieuw seizoen begonnen kan worden.

 

robomow installatie robomow rx

 

Levering via post of bij installatie

De grasmaaiers en accessoires zijn verkrijgbaar in onze webshop en zijn direct leverbaar uit eigen voorraad. Twijfel je welk type grasmaaier het best bij jou past? Bel dan gerust, en ontvang een persoonlijk advies voor jouw gazon.

Wil je weten hoe groot je grasveld is, bekijk dit dan hier. Je weet direct welke maaier je nodig hebt.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!