Menu
EUR
Segway Navimow, robotgrasmaaien zonder draad

Segway Navimow, robotgrasmaaien zonder draad

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

Kies het leven zonder begrenzing

Segway Navimow, deze automatische robot grasmaaier gebruikt een virtuele rand. Hierdoor is de ingewikkelde perimeterdraad niet meer nodig.

Gemakkelijk in het gebruik en onderhoudt, Navimow geeft je meer vrije tijd zodat jij kunt doen wat je graag doet en kunt genieten van een schitterend gemaaid gazon.

Laat het maaien maar aan Segway over want:

  • Gemakkelijk: de installatie is een gemakkelijk
  • Stil: minder dan 54 dB geluid, je hoort bijna niet meer dat het gras gemaaid wordt.
  • Efficiënt: deze maaier rijdt zo efficiënt mogelijk over het grasveld in banen.
  • Veilig: 5 sensoren garanderen een veilig werking
  • Perfecte resultaten: keer op keer, door hoge frequentie en het precies maaien van het gras
  • Antidiefstal: door het unieke Exact Fusion Location system (EFLS) systeem wat werkt met meerdere satellieten is altijd duidelijk waar de maaier is.

segway navimow basisstation

Zeg maar dag tegen de perimeter draad koop je Segway Navimow hier

Gebruik de app om verbinding te maken met je Navimow. Volg het proces en rijdt een ronde langs de virtuele lijn. Wanneer je weer terug bent bij de basis is de maaier klaar om te gaan rijden.

Ook hoef je niet meer bang te zijn voor het per ongelijk breken van je perimeterdraad, bij het werken in je tuin of tijdens het verticuteren. Eenvoudig omdat er geen draad ligt.

Deze machine werkt met een nauwkeurigheid van 2 tot 3 centimeter momenteel. Wil je optimaal genieten van nette gemaaide randen dan adviseren wij een enkele rij stenen naast de rand van het gras te leggen m het gras hier “op te sluiten”.

Aanpassingen zijn gemakkelijk

Veranderd er iets in de tuin, dan pas je via de app de plattegrond van je grasveld gemakkelijk aan. Dit doe je vanuit de App, en bij de volgende verandering pas je dit wederom eenvoudig aan.

Maaien in rechte banen

De Segway Navimow kent de omtrek van het grasveld en kan hierdoor binnen deze omtrek keurige banen maken. Dit is uniek voor een Robotgrasmaaier en zorgt voor een zeer mooi maairesultaat.

Ook kan de maaier door de precisie waar mee gereden wordt relatief eenvoudig van een voortuin naar een achtertuin mits deze goed bereikbaar is door goede bestrating en niet te smal is.

segway maaien in rechte banen

Veiligheid boven alles door BladeHalt

Door het innovatieve, grensverleggende en onafhankelijk ontwikkelde Bladehalt systeem, stoppen de messen direct met bewegen als de Sensor in dit gebied aangeraakt wordt.

Maaihoogte verstellen vanuit de App

Eenvoudig vanuit de app kun je de hoogte waarop de robotgrasmaaier maait afstellen. Is het erg warm, zet je de hoogte iets hoger om uitdroging van het gras te voorkomen. Is het koeler, dan kun je het lager maaien. Allemaal te regelen vanuit de App.

segway navimow van achteren

Bekijk de verschillende Segway Navimow grasmaaiers hier en maak je keuze.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!