Menu
EUR
Snel en efficiënt van A naar B?

Snel en efficiënt van A naar B?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 3

Slim, snel en efficiënt

Stel je reist met het openbaar vervoer naar je school of werk, en moet daarna nog een kleine afstand afleggen. Wat is er op dit moment dan als oplossing beschikbaar? een vouwfiets? de benenwagen?

 

Het laaste stukje woon-werkverkeer (ook wel bekend als "the last mile") kan heel gemakkelijk worden afgelegd met de splinternieuwe Segway Kickscooter.

 

Dankzij het ‘one-touch’ inklapsysteem en een totaal gewicht van 12,5 kilo heb je de step binnen no-time ingeklapt en neem je hem gemakkelijk onder je arm mee in de tram, de bus of de trein. Dus geen lange overstaptijden meer of je aansluiting missen, maar in plaats daarvan snel en efficiënt op je plaats van bestemming!

 

blog segway kickscooter ingeklapt snel van a naar b

 

Welk type is geschikt voor jou?

De Kickscooter is beschikbaar in twee versies. De ES1, deze haalt moeiteloos een snelheid van 20 km/u, heeft een bereik van 25 km en kost €499,-. De ES2 heeft eveneens een bereik van 25 kilometer met een snelheid van 25 km/uur en kost €599,-.
 
Beide hebben een handige functies zoals cruise control-functie (dit wordt geactiveerd door de gashendel langer dan 5 seconden op de zelfde snelheid vast te houden) voor langere afstanden.
 

Langer rijplezier

Dankzij het milieuvriendelijke energieterugwinningssysteem wordt er geen energie verspild en controleert het Battery Management Systeem de prestaties van de accu. Het voordeel van de beide kickscooters is dat je er een losse accu bij kunt kopen, waardoor je nog langere afstanden af kunt leggen, en het bereik verhoogd kan worden naar 45 kilometer en een iets hogere snelheid, namelijk 25km/h voor de ES1 en 30 km/u voor de ES2.
 
De extra batterij bevestig je gemakkelijk aan de stuurstang van het voertuig, en is verkrijgbaar in onze webshop vanaf midden April 2018
 
kickscooter man in pak met helm

 

Safety first!

Het voertuig beschikt over een reflector, achterlicht en remlicht evenals verlichting op de voorkant. Ook heeft de kickscooter verlichting aan de onderzijde waarvan je de kleuren kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur (deze kunnen ook worden uitgezet). Dit zodat je naast een prachtig design ook in het donker veilig reist.
 
Het LED-display in het midden van de stuurstang toont naast de rij-snelheid ook de accustatus, bluetooth connectie en power mode. Het voor- en achterwiel zorgen door middel van schokdemping dat je stevig en comfortabel kunt bewegen terwijl het dubbele antiblokkeersysteem een veilige remweg verzekert. Maximaal rijplezier dus gegarandeerd!
 
kickscooter afbeelding mensen met kickscooter es1

 

Synchroniseren met de app

De Kickscooter werkt handig samen met de app op je smartphone. Hiermee ontvang je informatie over de prestaties van je voertuig, bekijk je statistieken, leer je hoe je het voertuig kunt besturen, vergrendel je je voertuig met de anti-diefstal functie en beheer je je verlichting-, snelheidslimiet- en cruisecontrole.
 
kickscooter bediening app segway

 

Is er al een wetgeving voor in Nederland?

De Kickscooter wordt in Nederland gezien als elektrische step, waardoor je vanaf 16 jaar de step mag besturen. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor een snorscooter (maximale snelheid 25 km/u). Je mag dus met de Kickscooter rijden op de openbare weg, mits deze is verzekerd en goedgekeurd door de RDW.

 

Het probleem op dit moment is dat de kickscooter officieel nog niet is goedgekeurd door de RDW, echter wordt het rijden op een elektrische- of motorstep in Nederland momenteel wel gedoogd. Officieel is er nog geen wetgeving voor deze voertuigen. Wel geeft de Politie aan dat je een o.a. brommerrijbewijs nodig hebt voor het rijden op een motorstep. Hierover kun je meer lezen in dit artikel.

Wilt je meer weten over de Segway Kickschooter ES1 of ES2  of andere transport middelen van Segway? Neem dan gerust contact op met ons via mail of telefonisch op 013 - 234 04 04

 

BewarenBewaren

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!