Menu
EUR
Sonos lanceert inbouw- en buitenspeakers.

Sonos lanceert inbouw- en buitenspeakers.

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Echte geluidsbeleving en strakke vormgeving

Sonos en Sonance staan allebei voor een echte geluidsbeleving en strakke vormgeving. Samen ontwikkelde ze speakers die volledig opgaan in hun omgeving. Toch beiden de speakers een kristalhelder geluid, goede geluidsdekking en ultiem gebruikersgemak. Het is voor het eerst dat er inbouwspeakers zijn ontworpen voor een specifieke versterker, hiermee willen zowel Sonos als Sonance het belang van een goede luisterervaring benadrukken.

Het mooie van deze oplossingen is dat deze alleen via Sonos of de erkende Sonos Partner geleverd en worden. Er zijn slechts een paar partijen in Nederland en Omnimatic is één van deze partijen. Wij kunnen de speakers leveren, monteren en uitleggen of koppelen aan alle andere Sonos speakers.

In samenwerking met de AMP

De combinatie met de nieuwe krachtigere Sonos Amp maakt het mogelijk om de speakers te configureren in de ruimte op basis van de Trueplay technologie. Trueplay zorgt er voor dat de muziek goed klinkt, waar de speaker ook staat. Dit komt doordat de Trueplay software rekening houdt met de omvang, indeling en aankleding van de kamer waar in de speakers zich bevinden en hier de instellingen van equalizer op aanpast.

Sonos heeft voor het eerst een buitenspeaker, het unieke ontwerp maakt hem bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk om thuis het gehele jaar door van audiocontent te genieten

Sonos maximale belasting amp 6 speakers

In combinatie met de Sonos Amp bieden de speakers van Sonos alle voordelen van het Sonos-systeem, zoals een gebruiksvriendelijke app die werkt met al je favoriete streamingservices, AirPlay 2-bediening, regelmatige software-updates en de mogelijkheid om extra Sonos-speakers en - componenten aan je systeem toe te voegen.

Eén Sonos Amp kan tot drie Sonos Architectural by Sonance-speakersets versterken (dus in totaal 6 speakers), omdat deze speakers zijn geoptimaliseerd voor de Amp. Bovendien bieden alle Sonos Architectural speakers een dynamische basverwerking die lage frequenties nog mooier laat klinken. Dit zorgt voor een nog rijkere luisterervaring.

Net als bij alle Sonos-producten staat bij de Sonos Architectural speakers de geluidsbeleving voorop, waar je als gebruiker ook luisteren wilt.

Sonos speakers met amp

En wat kosten deze speakers?

De plafond-speakers, die 699 euro per set kosten, voorzien elke kamer van muziek en zijn ideaal als je wilt genieten van een ruimtelijk geluid. Ze zijn ook voorzien van speciaal ontworpen ronde, – of optionele vierkante – grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.

sonos plafond speakers

De muur-speakers, die 699 euro per set kosten, leveren gericht, meeslepend geluid voor je homecinema. Net als de plafond-speakers hebben deze speakers ook speciaal ontworpen grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.

sonos muurspeaker

De buiten-speakers, die 899 euro per set kosten, zijn bestand tegen weersinvloeden en geven ook buiten een rijk geluid. Deze Outdoor-speakers zijn gebouwd om vocht, water, zout spatwater, warmte, uv-straling en vrieskou te weerstaan.

De Amp is verkrijgbaar voor 699 euro. Dit model is twee keer zo krachtig als zijn voorganger, ondersteunt Apple’s AirPlay 2 en meer dan honderd streamingservices, en heeft een HDMI ARC-poort om je tv van geweldig geluid te voorzien.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!