Menu
EUR
Sonos luister- & installatieservice gaat heel ver.

Sonos luister- & installatieservice gaat heel ver.

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Hoe dan, hoor ik je vragen? 

Stel, je wilt een Sonos audio systeem. Je hebt in gedachten dat je in de woonkamer een Playbar onder je tv wilt hebben voor de ultieme filmbeleving. Ook wil je lekker naar muziek kunnen luisteren in je woon- of eetkamer en wellicht wil je een speaker op de badkamer, kinderkamer of in de tuin.
 

Wij bieden echte beleving bij je thuis!

Je belt ons op om een afspraak te maken. Je geeft ons een indicatie van de producten die je verwacht in je huis te willen laten installeren en samen plannen we een afspraak in.

 
Vervolgens komen wij met onze demo spullen naar je toe, om bij je thuis te laten ervaren hoe het is om je huis te vullen met puur, kraakhelder geluid. Jij hoeft alleen maar aan te geven waar je welke speakers wilt hebben.

 

Doordat je hebt aangegeven wat je ongeveer wilde hebben, hebben wij alvast een aantal nieuwe luidsprekers voor je meegenomen welke we direct zullen installeren. Spullen die we niet mee hebben genomen kunnen we naleveren en indien gewenst weer voor je komen installeren.

 

Om de ultieme service te bieden, nemen we onze mobiele Pin mee en kun je 'na installatie' contactloos achteraf betalen, vanaf je eigen keukentafel.

 

* voor deze luister- & installatieservice betaal je €50 per uur als je geen Sonos producten afneemt

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN
 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!