Menu
EUR
Lancering Sonos One, multi-platform stembesturing

Lancering Sonos One, multi-platform stembesturing

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

In Nederland voorlopig alleen te gebruiken als luidspreker zonder spraaksturing

Vanaf de lancering kunnen zal deze speaker in Nederland alleen gebruikt kunnen worden als luidspreker en zal deze nog niet werken met de verschillende spraakassistenten. Wanneer deze ondersteunende dienst van Sonos deze in verschillende landen worden uitgerold zal je ook in Nederland de Sonos One kunnen gebruiken voor spraakbesturing. 

sonos one voice control siri google assistant alexa microfoon

Verschillende functies

Stemcontrole gaat dan verschillende functies krijgen als bijvoorbeeld, pause, volgende nummer, volume harder, volume zachter en de vraag wat er speelt op de verschillende muziekdiensten die Sonos ondersteund.

Met de Sonos One kunnen eigenaren het al aanwezige Sonos systeem in huis bedienen met spraak om zo een ultiem gemak te ervaren.

Als toevoeging op het bedienen van de muziek zal je met een assistent als Alexa of Siri vragen wat het weer wordt, timers instellen, luisteren naar nieuws en zelfs file informatie. 
 
sonos stembesturing siri alexa assistant speaker

In 2018 wordt Google Assistent en Siri verwacht

Ook zal Google Assistant naar de Sonos One komen, hierdoor is de Sonos One de eerste en enige slimme luidspreker die meerdere spraak besturing systemen ondersteund. De verwachting is dat Siri wordt toegevoegd enige tijd na de lancering van Apple's eigen Homepod, mogelijk ergens in 2018. 

 

Wat is de Sonos One?

De Sonos One maakt onderdeel uit van het Sonos home sound system, dus werkt het naadloos samen met andere Sonos speakers. Je kunt de Sonos One gebruiken als een losse luidspreker, in een stereopaar of koppelen aan de Playbase of Playbar om een Home Theater opstelling te creëren.

  • Volledig opnieuw ontworpen om een verrassend rijk en volwassen geluid te geven voor een speaker van dit formaat
  • De One heeft een zestal microfoons en actieve geluidsonderdrukking in een algoritme zodat deze microfoons zich kunnen focussen op de persoon die de spraakassistent gebruikt, hierdoor hoef je niet hard te roepen
  • De verlichting op de luidspreker zal aanstaan als de microfoon actief is. Is de lamp uit dan staat de microfoon ook uit
  • Eigenaren kunnen gemakkelijk met behulp van Trueplay de Sonos One aanpassen aan de omgeving waar deze luidspreker staat

 

Apple AirPlay 2  komt in 2018

Sonos heeft aangekondigd dat het Apple’s AirPlay 2 in 2018 gaat ondersteunen. Hierdoor wordt het mogelijk om ieder geluid af te spelen vanaf een iOS apparaat - inclusief YouTube videos en Neflix films op Sonos Speakers door het hele huis.

 
 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!