Menu
EUR
Sonos vergroot zijn assortiment: Sonos Move, Connect Port & One SL

Sonos vergroot zijn assortiment: Sonos Move, Connect Port & One SL

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

 

Sonos Move

Move, de duurzame smart speaker met batterij waarmee je binnen én buiten kunt luisteren. Geniet van een verrassend diepe bass, een breed geluidsveld en automatische Trueplay™-tuning, die het geluid perfect in balans brengt voor waar je bent en waar je naar luistert.
 
Je hoeft je geen zorgen te maken over gemorste druppels of onverwacht slecht weer. Move heeft een bijzonder sterke en duurzame buitenkant die voldoet aan beschermingsgraad IP56, en is speciaal ontworpen om tegen (incidenteel) vallen, stoten, vocht, stofdeeltjes, uv-stralen en extreme temperaturen bestand te zijn. Move kan makkelijk opnieuw opgeladen worden met behulp van de meegeleverde oplader en als je onderweg bent kun je 'm opladen met een USB-C-reislader.
 
De Google Assistent is al ingebouwd, dus via wifi kun je muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoord krijgen op vragen, en meer. Helemaal handsfree. Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op Bluetooth als je onderweg of offline bent.

Sonos Port

De veelzijdige manier om via je stereo of receiver muziek te streamen. Sluit Port aan op je traditionele stereo om muziek te streamen en meer. Je kunt alles bedienen via de Sonos-app of Apple Airplay 2 en je sound system makkelijk uitbreiden naar meer kamers. Port is voorzien van een 12V-trigger om automatisch de versterker in en uit te schakelen. De matzwarte Port past probleemloos in een standaard 19-inch rack (drie Ports naast elkaar).

Sonos One SL

De Sonos One SL is de nieuwe must-have voor consumenten. Breid de systemen van je klanten uit met de Sonos One SL. Hij is krachtig, compact, heeft AirPlay 2 aan boord en ideaal om met een Sonos One stereo pair te vormen of voor Home Cinema surround sound.
 
 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!