Menu
EUR
Verwarm jij je huis al, zoals jij dat wilt?

Verwarm jij je huis al, zoals jij dat wilt?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

De eerste uitleveringen van het complete Tado° verwarmingssysteem zijn gestart. Waar de slimme thermostaat al sinds 2014 op de markt is, zijn de slimme thermostaatknoppen en de slimme thermostaat V3 net gelanceerd. 

 

 

Wat is nieuw?

- Thermostaatknop voor individuele ruimteregeling of blokverwarming
- Homekit ondersteuning* 
 

* Homekit is een platform dat door Apple is ontwikkeld waarbij allerlei producten met de Woning App van Apple kunnen communiceren. 

 

* De Homekit bridge die dit systeem compatibel maakt met de Woning App van Apple zal vooralsnog kosteloos door Tado° uitgeleverd worden aan nieuwe klanten in het voorjaar van 2017. Bij onze starter-kits zit een voucher die recht geeft op een gratis bridge. Wij verkopen deze starter-kits op onze website.
 

 Tado slimme radiatorknop los op tafel

 

Belangrijk voordat je begint!

Voordat je begint met de installatie, is het belangrijk om via de website www.tado.com/start een account aan te maken en te beginnen met het koppelen van je apparatuur. Laat je bestaande thermostaat aangesloten totdat je de specifieke handleiding voor jouw ketel en thermostaat hebt ontvangen. Heb je een combinatie waar nog geen handleiding voor beschikbaar is, dan wordt deze door Tado° binnen één tot twee dagen verstrekt.

 

De reden dat dit proces bij Tado° zo in elkaar zit, is dat zij iedere configuratie van bestaande ketel en thermostaat bekijken. Dit om zeker te zijn van een juiste werking. Dat is natuurlijk fantastisch, want eigenlijk krijg je hierdoor vanuit Tado° een stukje maatwerk. Zij doen dit totdat iedere mogelijke combinatie aan de beurt is geweest. 

 

 

Waarom Tado°?

 

Tado° werkt met zowel Aan/Uit ketels als met Opentherm ketels. Voor het optimaal verwarmen van je huis is het wel praktisch dat je een Opentherm ketel hebt. Deze kan namelijk moduleren, wat wil zeggen dat deze ook een beetje aan kan staan en het niet noodzakelijk is dat de ketel of vol brandt of helemaal uit staat; dit werkt op zichzelf al besparend.

 

Tado° heeft de volgende voordelen:

 

- een mooie thermostaat aan de muur; door een eenvoudig wit design past de thermostaat in vrijwel ieder interieur. Het instellen van de temperatuur gebeurt op basis van cijfers die oplichten als je aan de knop draait. Je ziet dan de ingestelde ruimtetemperatuur en de knop hoger/lager.
 
- Dit verwarmingssysteem is uit te breiden per zone; een extra kamer verwarmen is eenvoudig te regelen met een slimme knop. Hierbij kun je denken aan de kinderkamer verwarmen op tijden dat je kindje ligt te slapen, of je stelt in dat - wanneer het kindje naar de crèche is -  de thermostaat op niet aanwezig staat.
 
- Het is fijn als je huis warm is als het buiten koud is. Tado° maakt gebruik van de actuele weersvoorspelling die aanwezig is op internet. De buitentemperatuur bij jou in de buurt wordt van het internet gehaald en hier speelt de thermostaat op in, passend in jouw verwarmingsschema. 
 
- Tado° houdt op basis van je locatievoorzieningen op je telefoon rekening met waar je bent. Het systeem past de temperatuur automatisch aan op basis van de afstand die je van je huis bent. Dit kun je ook instellen voor mensen die regelmatig bij je thuis komen.
 
- Je kunt de vloerverwarming aansturen via de centrale thermostaat of instellen op een constante temperatuur als je dit fijner vindt. Hiervoor dien je een slimme thermostaatknop op je vloerverwarming te monteren.
 
- Het gebruiken van de intelligentie en energiebesparende verwarmingsregelaar van Tado° reduceert je verwarmingskosten. Er zijn door Tado° al besparingen gemeten tot 31%.
 
- Aansturing van je warme water; de Tado° App zet je boiler automatisch af op basis van locatievoorzieningen.

 

Bediening tado op smartphone

 

Wij leveren de Tado°producten en verzorgen de installatie...

 

Bij de installatie leggen wij je uit hoe het systeem werkt, installeren de knoppen en stellen samen met je jouw specifieke wensen in. Om een offerte op maat te ontvangen verstuur je:

 

- een foto van je ketel en je oude thermostaat.
- merk en productnummers 

 

Heb je oude thermostaatkranen waarbij je twijfelt of de slimme thermostaatknop er op kan, bel ons dan, we kijken met je mee en adviseren je wat wel en niet kan.

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!