Menu
EUR
Waarom kies ik voor een Robomow?

Waarom kies ik voor een Robomow?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

Waarom Robomow?

Toen Robomow in 1995 de eerste robotmaaier ontwikkelde, was het doel een totaal nieuwe maai-ervaring te introduceren.

Het maaien van het gazon moest makkelijker en sneller gaan dan op de traditionele manier, zodat het minder vrije tijd zou kosten. Sindsdien zijn Robomows geevolueerd tot een echte hulp in het huishouden. Ze zijn ideaal voor in de tuin (compact en kunnen nasst het gazon geplaatst worden), gebruiksvriendelijk (ze communiceren via je smartphone met je) en gezinsvriendelijk (ze passen zich aan aan je schema).

 

Net dat stapje extra:

Als je een Robomow koopt, kun je veel meer verwachten dan alleen een uitstekende robotgrasmaaier. Bij alle Robomow maaiers ontvang je een uitstekende service. Vanuit Robomow en vanuit Omnimatic, van een technisch uitstekend product tot een prettige en vakkundige installatie of hulp bij het juist instellen van bijvoorbeeld verschillende zones. Zelfs een winterstalling is mogelijk. In de winter wordt je machine bij ons opgeslagen en onderhouden, dit voor een vast tarief, inclusief alle onderdelen die eventueel nodig zijn dus ook een mes. 

robomow vinkje groen als gras

 

 

Voordelen Robomow ten opzichte van andere fabrikanten

Sterker maaisysteem dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten zijn ontworpen.

De Robomow robotgrasmaaiers maken gebruik van grote stalen messen en geen "scheermesjes" die gemakkelijk afbreken. Daarnaast zijn de maaiers uitgerust met extra krachtige motoren die samen met het stalen mes bijna iedere obstakel aan kunnen. De grasmaaiers zijn door de krachtige motor en het sterke mes geschikt voor bijna elk terein met hellingshoek tot 15% op de RX en 36% op de RC en RS.
 

Sneller dan andere maaiers die voor gelijke gazonoppervlakten zijn ontworpen

Door de grotere maaibreedte van de RS modellen (56 cm breed) en de RC modellen (28 cm breed) zijn er minder maaiuren nodig en is er meer tijd om van het gazon te genieten.

Unieke randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien.

Dit zorgt voor perfect gemaaide randen. Het hele gazon wordt op deze manier gemaaid, hierdoor kunnen de maaiers elk gazon in iedere vorm aan.
 

De Robomow App, bedien je robotmaaier vanaf je smartphone.

De robot grasmaaiers van robomow zijn verliefd op je smartphone. Sterker nog, ze laten zich sturen door je telefoon en gaan zelfs buiten de gebaande paden indien gewenst.
 
Je kunt je Robomow zelfs op afstand bedienen, maai die kleine stukken die niet aan je belangrijkste gazon liggen bestuur de grasmaaier als een "bestuurbare auto" van de ene tuin naar de andere.
Om je Robomow in te stellen heb je je telefoon nodig, in de instellingen kun je bijvoorbeeld het weekschema aanpassen, of de grote van je gazon als je iets veranderd hebt in je tuin.
 
 

De keuze voor Robomow door de volgende eigenschappen

Het verschil tussen de Pro modellen en de gewone (u) modellen.

- 2 jaar garantie op alle RX, RC en RS Pro modellen, registratie binnen 90 dagen na aanschaf, dekt alleen arbeidsloon en onderdelen.
- Roboconnect module; deze voorkomt storingen, minimaliseert uitval en geeft meldingen direct door naar je smartphone.

Ook zijn er nog een aantal verschillen tussen de RX en de RC/RS namelijk:
- De persoonlijke pincode voorkomt dat andere je Robomow ongeoorloofd kunnen gebruiken.
- De geïntegreerde regensensor is geprogrammeerd om in geval van regen terug te keren naar het basisstation 
- Een Robohome; beschermt je maaier, houdt hem schoon en in originele staat. Standaard bij de RC312 Pro S & RS635 Pro S


Voordelen die voor alle Robomow robotgrasmaaiers gelden

- Mulching; sterke messen maaien het gras in kleine snippers, deze snippers zijn prima voeding voor je gras
- Externe basisstation opstelling; installeer het basisstation naast het gazon, in de border, zodat je van elk grassprietje kunt genieten
- SmartMow; dit programma zorgt ervoor dat de maaier in een vloeiende beweging wegdraait voor de draad, zonder te stoppen 
- Zwevend maaidek (RX & RS); de scherpe messen in het zwevend maaidek garanderen bereik op elke ondergrond 
- Meerdere zones; de maaier rijdt automatisch heen en terug naar de verschillende zones in je tuin (via het terras of een grasstrook). 

 

De Robomow RX serie, vanaf €499,-

De Robomow RX12 wordt aanbevolen voor gazon oppervlaktes van 0 tot 150m2, de RX20 Pro wordt aanbevolen voor gazon oppervlaktes van 0 tot 200m2. Daarnaast heeft de RX de easy start functie; druk op de GO knop op de robotmaaier en hij maait het gazon, de Robomow keert zelfstandig terug om zich op te laden. De RX20 Pro kan zelfs een wekelijks programma volgen. Deze Robomow verlaat automatisch basisstation, maait het gazon en keert zelfstandig terug om zich op te laden.

 
robomow rx op grasveld 
 

Waarom de Robomow RX?

- Compact - Robomow's kleinste robotmaaier ooit
- Nauwkeurig - Supersterke messen om perfect te maaien, ook langs de randen
- Gebruiksvriendelijk - Te bedienen met één druk op de knop en in minder dan een uur geïnstalleerd.
- Zwevend maaidek - het mes in een zwevend maaidek gegarandeerd een uitstekend maairesultaat, zelfs in de meest moeilijke tuinen.
- Glijvak aan achterzijde - voor maximale wendbaarheid. Zorgt dat je maaier over het gazon ‘glijdt’ en makkelijk obstakels overwint.
- Kinderslot - Zorgt ervoor dat kinderen en onbevoegden uw Robomow niet kunnen bedienen.
- Externe basisstation opstelling - Installeer het basisstation naast het gazon, zodat je van elk grassprietje kunt genieten! 
 

Waarom de Robmow RC?

De Robomow RC serie is verkrijgbaar vanaf €1099,-. Het topmodel van deze serie is de Robomow RC312 Pro S, deze wordt geleverd inclusief Robohome en is aanbevolen voor gazon groottes van 0 tot 1200 m2. De Maximale gazongrootte is 2000 m2.

 

Robomow rx kantmaaien

 

Unieke RC eigenschappen

- Eenvoudig bedieningspaneel met regensensor en stopknop
- Maaihoogte is instelbaar
- Aan/uit schakelaar
- Randmaaien, met het opklikbaar duurzame mes (28cm maaibreedte)

  

Waarom de Robomow RS?

De Robomow RS serie is verkrijgbaar vanaf €1999,-. Het topmodel van deze Robomow serie is de RS635 Pro S, deze wordt geleverd inclusief Robohome en is aanbevolen voor gazon groottes van 0 tot 3600 m2. De maximale gazongrootte is 5000m2. De machine heeft een extra krachtige 6Ah accu voor een lange levensduur.

 

Robomow RS in tuin met mensen

 

Unieke RS eigenschappen

- LCD Bedieningspaneel met grafisch LCD-scherm en regensensor
- Nauwkeurige bumper-, kantel- en tilsensoren
- Robuuste goed geprofileerde wielen
- Randmaaien, met de twee opklikbare duurzame maaimessen (56cm maaibreedte)
- Hoogte instelling onder de deksel

 

Nu heb ik gekozen voor een Robomow grasmaaier, waarom zou ik kiezen voor Omnimatic?

Wij zijn expert op het gebied van Robomow. Omdat wij alleen het merk Robomow voeren op het gebied van robotgrasmaaiers weten wij alles van dit merk. 

 

Koop je bij ons een machine en woon je in Noord Brabant, dan komen wij de machine persoonlijk bij je afleveren, wij pakken samen met jou de doos uit en leggen je uit hoe je de machine moet installeren. Ook helpen we je met het registreren van de machine in de App zodat je de handleiding in principe niet meer door hoeft te lezen.

 

Wij installeren natuurlijk graag de robotgrasmaaier voor je. Wij sluiten alle onderdelen aan, stellen de machine in en leggen je uit hoe alles werkt. Hiervoor vragen wij een vergoeding die afhankelijk is per machine. Wil je weten wat het kost om je machine te laten installeren, klik dan hier.

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!