Beste koop en best geteste robotstofzuiger september 2017: Neato Botvac Connected

Beste koop en best geteste robotstofzuiger september 2017: Neato Botvac Connected

Het is voor robots een uitdaging om goed te zuigen & slim door de ruimte te bewegen. Op elk testonderdeel van de consumentenbond was er maar één robot stofzuiger die hoge ogen gooide. Dit is de Neato Botvac Connected, winnnaar van de consumentenbond test van september 2017.

De best geteste robotstofzuiger door de consumentenbond  

Wij zijn natuurlijk erg blij dat de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger in september 2017 door de consumentenbond als beste is getest en bovendien is beoordeeld als beste koop.

Meer informatie of interesse in het artikel, lees dan hier het artikel of neem contact met ons op. We vertellen je graag alles over deze mooie robotstofzuiger.

 

Waar je ook bent, altijd je robotzuiger bedienen

De Neato botvac connected is een Robotstofzuiger welke toegang heeft tot WiFi. Hierdoor kun je de Neato robot altijd bedienen, waar je ook bent, binnen en buitenshuis.

 

De Neato App maakt het makkelijk om een schoonmaakschema in te stellen, je Robotzuiger te bedienen, of bijvoorbeeld de robot op pauze te zetten. Ook krijg na het voltooien van de zuigcyclus een bericht op je telefoon zodat je kunt zien wat er allemaal schoongemaakt is.

 

De Neato Botvac is te gebruiken op alle vloertypes en is geschikt voor huishoudens met huisdieren. Doordat het apparaat geen standaard ronde vorm heeft, kan hij ook zonder moeite alle hoeken van het huis reinigen.

 

Wat maakt de Neato Botvac connected dan zo goed.

In het onderstaande plaatje laten we je zien uit wat voor onderdelen de robotstofzuiger zoal bestaat.

Allereerst is het de unieke D-vorm, de meeste robotstofzuigers zijn rond van vorm en komen hierdoor lastiger in de hoeken. Aangezien bijna alle huizen bestaan uit rechte hoeken is dit een grote pré voor alle stofzuigers van Neato.

 

vorm neato stofzuiger

 

Ook te bedienen zonder smartphone

Zoals misschien is opgevallen beschikt deze stofzuiger als enige in de Botvac reeks over een scherm, dit is handig om instellingen aan te passen of het apparaat te bedienen wanneer er geen smartphone in de buurt is.

 

onderkant stofzuiger robot

 

Terugkoppeling vanuit de stofzuiger als er iets veranderd

Om meer duidelijkheid te geven over wat de robotstofzuiger heeft uitgevoerd en de voortgang ervan, ontvang je een bericht via de app. Binnen drie uur is de stofzuiger geheel opgeladen. De Neato gaat terug richting de oplader om zich op te bergen of op te laden.

 

Laser Smart Mapping & Navigatie

Door middel van een laser brengt de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger een plattegrond in beeld. Dit zorgt voor een natuurlijke navigatie en diepe, grondige, methodische reiniging in minder tijd. De robotstofzuiger ziet, voelt en reageert op meubels, speelgoed en trappen en verplaatst zich hier wanneer mogelijk omheen. Het apparaat navigeert ook goed in ruimtes met weinig tot geen licht. Door het voortdurend scannen van de kamer past de robotstofzuiger zich aan op eventuele wijzigingen.

 

botvac connected op houten vloer consumentenbond

 

Automatisch opladen en hervatten

De Neato Botvac Connected reinigt tot 4x sneller. Als de Neato robotstofzuiger meer energie nodig heeft, keert hij automatisch terug naar de oplaadbasis en gaat weer verder met schoonmaken als hij opgeladen is.

 

SpinFlow Power Clean Technologie

Deze technologie combineert krachtige zuig- en precisie borstels om vloeren schoon achter te laten. De comboborstel biedt de beste all-round schoonmaaktechniek en neemt alle soorten afval op, waaronder bijvoorbeeld haar van tapijt. De Spiral Blade borstel zorgt voor een diepe krachtige reiniging. Door de extra grote opvangbak met het Ultra Performance filter (standaard) worden twee keer zoveel kleine deeltjes (tot 0.3 microben) verwijderd. Het filter is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

 

botvac connected plus basis blog omnimatic

 

De opvloger is er...

 

Wanneer een product succesvol is wordt dit product vaak door ontwikkeld. Dit is ook gebeurt bij de Botvac Connected. Hier is de Neato Botvac Connected D7 uitgekomen. The best just got better...

 

Wat is het voordeel van de D7 ten opzichte van de botvac connected?

 

Het grote voordeel is dat de D7 de magneetische strips niet meer nodig heeft. Op basis van software kun je bepaalde ruimtes afschermen. Hier zal dus niet meer gezogen worden. Erg gemakkelijk bij een hoogpolig carpet of een speelhoek van de kinderen.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden