Menu
EUR
Botvac D4 als beste getest en beste koop volgens consumentenbond

Botvac D4 als beste getest en beste koop volgens consumentenbond

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 2
Het artikel van de consumentenbond is alleen beschikbaar via de website van de consumentenbond.

Maak de keuze op basis van onafhankelijk advies

Wij adviseren je de test te lezen en eventueel een account aan te maken. Zo krijg je op basis van een onafhankelijk advies de bevestiging dat je met een stofzuiger van Neato de juiste keuze maakt. De Neato D4 is als beste getest. Wil je een robot welke nog beter met haren overweg kan en een betere filter heeft dan adviseren we je de Botvac D6. Wil je een Robotzuiger die overweg kan met meerdere zone's, dus bijvoorbeeld de beneden verdieping en de eerste verdieping kies dan voor de Botvac D7, deze kan overweg met meerdere zones.

3 highlights uit de test

Robots en transparante vazen zijn geen vrienden

De meeste geteste robots zien een transparante vaas op de vloer simpelweg niet staan. Ze stoten er tegenaan en deinzen dan pas terug.

Ronde robots komen minder goed in hoekjes

Een vierkante of U-vormige robotstofzuiger met zijborsteltjes op de 2 voorste hoeken, verwijderen vuil in de hoeken van de kamer het best. Ronde robots krijgen deze plekken veel minder goed schoon. 

Vergeten aan te zetten? Gebruik de app!

Vaak kun je de robot met de afstandsbediening of met een app op je smartphone naar een specifieke vlek sturen. Alle apps zijn continu in ontwikkeling, dus na een update kan het best zijn dat je robot weer wat slimmere streken uit haalt. Er zijn zelfs apps waarmee je de robot kunt instrueren terwijl je niet thuis bent. En mocht je een Google Home hebben, dan kun je de robot zelfs met stemcommando’s aansturen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!