Menu
EUR
Je huis eenvoudig automatiseren? het kan...

Je huis eenvoudig automatiseren? het kan...

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

Wat kan Somfy Tahoma voor jou betekenen?

Heb je op dit moment al zonwering, screens of rolluiken thuis? Dan is Somfy "the way to go", je kunt op een hele eenvoudige manier je bestaande apparatuur intelligent maken met behulp van de Tahoma Box.

 

Is de motor van je bestaande zonwering of screens niet van het merk Somfy dan is dit geen probleem. Je kunt een aparte schakelaar kopen welke het mogelijk maakt om je niet Somfy motor met het Somfy systeem te laten praten.

 

Ook kan je met het grootste gemak verlichting (zowel binnen als buiten) schakelen door middel van slimme schakelaars achter je bestaande verlichtingsknop. Heb je nog meer slimme verlichting in huis, bijvoorbeeld de Philips Hue, dan kan je ook deze bedienen via de Tahoma App.

 

Wat heeft het bedienen via de Tahoma als voordeel?

Door de slimme software kan je ieder onderdeel van het Somfy systeem los van alle andere onderdelen bedienen. Het grote voordeel zit hem echter in het automatiseren. Je heb bijvoorbeeld geen aparte dag/nacht sensor meer nodig voor eventuele buitenverlichting, deze kan automatisch schakelen op tijd of gebeurtenis (zon op/zon onder).

 

Ook kan door middel van slimme Somfy sensoren een actie door de Tahoma box worden uitgevoerd. Denk hierbij aan een zonne- of windsensor die via de Tahoma box de zonwering open of dicht doet en tegelijkertijd de verlichting aan/uit kan doen.

 

somfy tahoma aanraakgevoelige knop alles uitzetten

 

Bedien zonwering, screens, rolluiken of verlichting op afstand of automatisch.

De gemakkelijke software van de Somfy Tahoma kan praten met heel veel verschillende producten. Zowel de oudere RTS als de nieuwere IO Somfy buismotoren evenals het draadloze z-wave voor het aansturen van verlichting.

 

Aanwezigheidssimulatie was nog nooit zo gemakkelijk.

Door de gebruiksvriendelijke software kan je verschillende soorten dagen instellen, bijvoorbeeld een werkdag of een dag in het weekend. Ook kan je in de agenda van de software aangeven wanneer je op vakantie bent zodat het licht automatisch aan/uit gaat of de gordijnen automatisch open en dicht. Hierdoor is het vooral voor inbrekers lastig om te zien of er nu wel of niet iemand thuis is. 

 

somfy tahoma instellen gemakkelijk en snel inclusief weekplanning

 

Is het installeren van de Somfy Tahoma eenvoudig?

Het antwoord hierop is ja, het is wel van belang dat je achterhaalt wat je op dit moment voor apparatuur in huis hebt. Wordt deze apparatuur al bediend door een afstandsbediening waar Somfy op staat dan is het makkelijk. Is dat nog niet het geval dan is het wellicht handig om contact met ons op te nemen zodat wij, door het stellen van de juiste vragen, samen met jou kunnen achterhalen welke hardware jij nu in huis hebt. 

  

somfy tahoma bedienen gordijn thuis op vakantie

 

Verlaat vanaf morgen je huis met een veilig gevoel, zonder grote investeringen.

Het mooie van dit systeem is dat het makkelijk in je bestaande situatie toe te passen is. Met een investering vanaf  +/- €400,- kun je al een aantal toepassingen in huis automatiseren. Dit is gemakkelijk en zorgt voor écht woongenot. 

Wij lichten graag toe wat er allemaal mogelijk is en kunnen vaak al binnen een dag je een passende offerte doen toekomen. Dit op basis van je huidige installatie en met de wensen die jij hebt.

 

Somfy Tahoma, gemakkelijk, comfortabel en vanzelfsprekend.

 

Voor meer informatie over levering van Somfy producten een offerte of installatie door ons kun je contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op 013-234 04 04, of via [email protected]

Wanneer je op zoek bent naar de juiste handleiding dan kun je die hier vinden. 

 

somfy tahoma bedienen garage via smartphone

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!